2014-06-22 02:57:31• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagy a nyomás önön

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha valóban házasságra vágyik, ne féljen az elköteleződéstől. Egy olyan társnak való áll ön mellett, amiről mindig is álmodott. Ne halogassa a házasságot, hamarosan szüksége lesz egy megbízható társra. A szabadság nem minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A bőrét illető problémákra találhat ma nagyszerű megoldást. A kozmetikai kezelés mellett még számos lehetőség áll a rendelkezésére. Tanulmányozza a gyógynövényeket, és próbálkozzon a házi kenőcsökkel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hétvége újabb fellángolást hozhat az életébe. Figyelem: fellángolást, tehát nem tartós tüzet. Persze, még ezzel is jócskán megperzselheti magát is, meg másokat is. Ezért csak óvakodjon azoktól a lángoktól!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A féltékenység nem kellemes állapot, és ezzel sokat ronthat is a lelkivilágán. Hatására mindent alacsonyabb szinten él meg. A szerelem éppen ellenkezőleg hathat önre. Inkább a pozitív érzéseire hallgasson hát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha közös a hobbija, az érdeklődési köre valakivel, az már jó alap lehet a szerelemre, de még nem elégséges. Ha nem érzi azt a bizonyos égi tüzet, a magával ragadó sodrást, akkor ez sajnos még mindig nem az igazi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön és a társa egyszerre szeretői és barátai is egymásnak. Ez jó, mert így a mély érzelmek mellett egymás szabadságát sem korlátozzák, és teljességüket nem csorbítják. Ha ön mégis többet ad, akkor ideje egy kicsit visszavennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szeretné javítani az erőnlétét, de ehhez valami különleges motivációra lenne szüksége. Például arra, hogy a társa is önnel eddzen, vagy legalább egy barátja is részt vegyen az edzőprogramokban. Ha ez nem így van, hamar kihúny a lelkesedése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha ön singli, azaz társtalan, akkor ideje lenne annak, hogy ezen változtasson. Be kell lássa: bármennyire reklámozzák is, ez az életforma valójában nem jön be önnek. Ma találkozik valakivel, aki hasonlóan gondolkodik, mint ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagy a nyomás önön, ezért könnyebben felcsattanhat, mint általában. A mai napot ezért áldozza végre a teljes pihenésnek, kikapcsolódásnak. A társa is egy véleménnyel van önnel: ma jókat lustálkodhatnak együtt. Szerelemre is kitűnő nap ez.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha önnek nincs saját jövedelme, akkor a párjától való anyagi függősége mostanra már igencsak frusztrálhatja. Jól teszi, ha változtatni akar ezen. Böngéssze át az álláshirdetéseket, érdeklődjön a barátainál. Jó lehetőséget találhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon ne akarja túlerőltetni magát: a legsérülékenyebb része most a térde és a bokája lehet. A nagy hegyek megmászását ezért inkább időzítse más napokra. A kerékpározás azonban kifejezetten jót tehet önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A gerincére kellene jobban odafigyelnie, s nem is csak a mai napon. A cipekedést végre felejtse el. Kérjen segítséget a társától, használjon "banyamobilt", vagy szereltessen egy bevásárlókosarat a biciklijére! Egy masszázs is javallott!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: